Klantenservice

Verzending

De lampen worden gemaakt nadat je besteld hebt. Doorgaans worden ze binnen een week na je bestelling verzonden. Je ontvangt hierover een bericht.  De verzendkosten zijn €3,95 voor Nederland en 5,95 voor België.

Contact

Wil je van te voren weten wat de levertijd is, heb je de lamp(en) voor een bepaalde datum nodig, is er iets onduidelijk?

Wij horen het graag via lucia@circulicht.nl.

Bezorgopties

Je kunt kiezen uit bezorgen of afhalen bij een pakketpunt. Je pakket wordt automatisch verstuurd naar het adres dat je opgeeft. Als de bezorger je thuis mist, gaat je pakket naar de buren of een afhaalpunt. Je kunt je pakket ook meteen naar een afhaalpunt laten verzenden. Dit kun je regelen door dit bij ‘notities’ te vermelden tijdens het bestellen.

Verpakking

Je bestelling wordt verpakt in een stevige doos en met genoeg vulmateriaal zodat je lampen(en) goed aankomen. Voor het verpakken worden zoveel mogelijk hergebruikte dozen en vulmateriaal gebruikt.

Status verzending

Als je bestelling onderweg is, krijg je direct een email met de track & trace code van je pakket. Zo kun je je pakket volgen en zien wanneer de bezorging gepland is. Als het veel langer duurt dan PostNl aangeeft, neem dan contact met Circulicht, dan gaan wij navraag doen bij PostNl.

Retourneren

Retourneren kan op de volgende manier. Weet je nog niet zeker of je het product wilt houden? Ga dan zorgvuldig om met het product en de verpakking en beoordeel na ontvangst of je het product wilt houden. Wil je het retourneren, dan dienen het product en de verpakking in originele staat te zijn. Mail naar lucia@circulicht.nl dat je het product wilt retourneren en stuur het complete, ongebruikte en onbeschadigde product terug in de originele verpakking. Ruilen kan tot 30 dagen na ontvangst van je bestelling.

Dat kan niet, daarom krijg je zoveel mogelijk goede foto’s te zien van de lamp in de webwinkel. De ervaring leert dat mensen de foto’s en de fysieke lampen sprekend op elkaar vinden lijken ;-). Je kunt ook een tekening van de lamp in schets of foto van je huis krijgen. Die maken we graag voor je, dit is een gratis service. App of mail hiervoor.

Waarom duurt het even voordat mijn bestelling klaar is en verzonden wordt?

De lampen zijn geen massaproduct, ze worden in kleine oplages gemaakt. We zijn net begonnen met deze modellen en werken voorlopig zonder of met weinig voorraad.

De ontwerper van de lamp zet de lamp voor je in elkaar en pakt hem zorgvuldig in.

Een pakket verzenden heeft een prijs. Die wordt berekend door de productprijs onzichtbaar te verhogen, of door aparte verzendkosten te rekenen. Bij Circulicht werken we met een zichtbare bijdrage aan de verzendkosten. De totaalprijs blijft hetzelfde.

Circulicht staat ervoor in dat bestelde producten goed werken, gebruikt kunnen worden zoals vermeld in de productomschrijvingen en dat er geen sprake is van materiaalfouten.

Wanneer er toch een probleem is met een product zal Circulicht in overleg met jou een voorstel doen voor een oplossing, bijvoorbeeld reparatie of vervanging door een gelijkend product. Kijk voor de voorwaarden hiervoor ook naar de Algemene voorwaarden.